Сергій Коваленко: «Сьогодні обирається шлях Кіровоградщини на наступні п’ять років»

Перегляди: 912

Підрахунок голосів може тривати не одну добу.

Таку думку висловив голова обласної організації партії «Європейська Солідарність» Сергій Коваленко під час першої інформаційної сесії від Прес-клубу реформ та CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Щирі слова подяки нашим членам комісій, терпіння. І хотів би зазначити, що, за інформацією “Європейської Солідарності”, майже всі дільниці в області відкрилися вчасно», - заявив Сергій Коваленко.

Він зазначив, що вибори проходять, як для часу епідемії, в штатному режимі. Є черги, які викликані вимогою дотримуватися соціальної дистанції.

«Хотів би закликати жителів Кіровоградщини прийти на виборчі дільниці, обов’язково визначитися щодо майбутніх п’яти років. Оскільки саме сьогодні, 25 жовтня 2020 року, обирається шлях Кіровоградщини, шлях громад на наступні п’ять років. Наскільки ми знаємо, можуть бути позачергові парламентські, президентські вибори, а от позачергових місцевих виборів просто не існує. Тому виправити помилку або змінити ситуацію наступного разу ми зможемо лише в жовтні 2025 року», - підкреслив голова обласної організації партії «Європейська Солідарність».