Виборчий марафон: довгі черги, тіснота та задуха доводили жителів Кііровоградщини до психозу і проблем зі здоров’ям

Перегляди: 2574

Гарячих точок, подібних Олександрії, на мапі Кіровоградщини досить багато, вважає продюсерка філії АТ НСТУ «Кропивницька регіональна дирекція» Олена Кваша.

«Кожен населений пункт, який бере участь у процесі обрання влади, це теж гаряча точка, – заявила вона під час виборчого марафону в ефірі телеканалу «Вітер». – Ми бачимо цю температуру і в якості підготовки фахівців. Вона дуже висока. Якість підготовки членів дільниць впливає в тому числі і на порушення».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Знімальну групу «Суспільного» не пустили в Олександрівському районі на дільницю і попросили дозвіл на зйомку.

«Якби члени дільниці вивчали чинне законодавство, вони б таке не спитали. Це свідчить про те, що партії, які делегують своїх представників, і ці представники мають захищати інтереси і виборців, і партійні інтереси, не готові до роботи. Попри те, що був час, і його можна було використати для підвищення рівня знань. Питання, мабуть, у свідомості», – висловилася Олена Кваша.

Вона зазначила, що знімальна група таки змогла виконати свій службовий обов’язок, але бачить в цій ситуації неприємний симптом.

Олена Кваша також звернула увагу на розміри дільниць, розташування кабінок, наявність кабінки для людей з підвищеною температурою та інші організаційні моменти пов’язані з карантинними заходами. Довгі черги, тіснота, задуха доводили людей до психозу і проблем зі здоров’ям.