У Кропивницькому кандидат в депутати від «Слуги народу» вимагає повторного підрахунку голосів

Перегляди: 1979

Сьогодні, 27 жовтня, до Фортечної територіально-виборчої комісії надійшли заяви від кандидата в депутати від політичної партії «Слуга народу» Антона Шевченка про повторний підрахунок голосів на п’яти дільницях.

Про це кореспонденту CBN повідомив юрист зі штабу кандидата Андрія Райковича Олег Колюка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Не було жодних скарг, актів на цих дільницях, і жодних підстав для повторного підрахунку немає. Тому вважаємо, що це йде затягування і без того складного процесу», - зазначив Олег Колюка й додав, що також надійшли заяви від п’яти кандидатів у депутати від політичної партії «Опозиційна платформа - За життя» про видачу всіх протоколів дільничних комісій про підрахунок голосів.

«Чому це робиться, незрозуміло. Ніяких скарг, заяв на стадії підрахунку голосів до дільничної виборчої комісії не надходило. Поступили вони зараз, коли люди вже третю добу "здаються"», - додав він.

Нагадаємо, 25 жовтня відбулися місцеві вибори. За попередніми даними, міським головою Кропивницького вдруге обрали Андрія Райковича.