У партії «Пропозиція» заявляють, що кропивничани вже визначилися з новим міським головою

Перегляди: 1614

Другого туру на виборах міського голови Кропивницького не буде.

Про це у пресцентрі CBN сьогодні, 27 жовтня, заявив представник партії «Пропозиція» Юрій Семенюк.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Нам вдалося здобути перемогу. Ми непарламентська партія, партія місцевого самоврядування. Наш лідер Андрій Райкович отримав понад 53% голосів, і, таким чином, ми можемо сьогодні говорити, що другого туру виборів міського голови не буде», - заявив Юрій Семенюк і додав, що місто буде продовжувати стабільно розвиватись, входити в зимовий період, період формування бюджету тощо.

«Наші кандидати депутати здобули найбільшу підтримку серед місцевих організацій політичних партій. У нас зараз за паралельним підрахунком понад 18% голосів, тобто ми зараз знаходимося на першому місці і будемо найбільшою фракцією в міській раді», - розповів представник партії «Пропозиція».

В Олександрівці теж здобуває перемогу представник партії «Пропозиція» Олександр Безпечний.

Юрій Семенюк розповів, що робитиме партія: «Жодного інтересу виборця не буде зраджено. Ми будемо продовжувати розвивати, тобто місто буде отримувати великі інфраструктурні проекти, і депутати під партії “Пропозиція” будуть активно розвивати нашу територіальну громаду».

За попередніми підрахунками, партія долає з великим відривом 5-відсотковий бар’єр на виборах у обласну раду та районні ради Кропивницького.