ТВК у Кропивницькому відмовилась перераховувати голоси на вимогу кандидата від «Слуги народу»

Перегляди: 2713

Фортечна територіальна виборча комісія (ТВК) не перераховуватиме голоси виборців на вимогу кандидата в депутати міської ради від партії «Слуга народу» Антона Шевченка.

Про це CBN заявив голова ТВК Роман Козаченко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Він розповів, що Антон Шевченко подав 17 заяв про перерахунок голосів на кількох дільницях. Усі заяви однотипні, відрізняються лише номерами дільничних виборчих комісій (ДВК).

«Кандидат Антон Шевченко не додав до заяв актів про порушення, самі заяви також не містять фактів порушень», - сказав Роман Козаченко.

ТВК відмовила Шевченку в перерахунку.

«Територіальна виборча комісія може прийняти рішення про перерахунок голосів до або під час прийняття документів від ДВК. На момент розгляду заяв кандидата документи з дільничних виборчих комісій, на яких він вимагав перерахувати голоси, були прийняті Фортечною ТВК, що унеможливлює прийняття рішення про перерахунок голосів», - зазначив Роман Козаченко.

Нагадаємо, 25 жовтня відбулися місцеві вибори. За попередніми даними, міським головою Кропивницького вдруге обрали Андрія Райковича.