У Кропивницькому стартує VІ міський бізнес-турнір

Перегляди: 638

У Кропивницькому, сьогодні, 29 жовтня, стартує реєстрація учасників VІ міського бізнес-турніру «Стратегія фірми. Корпоратив-2020».

Учасники турніру змагатимуться у трьох лігах: «Учнівській лізі» для учнів 7-11 класів, «Лізі профтехів» для учнів коледжів та професійно-технічних закладів і «Лізі наставників» для вчителів або викладачів, методистів, працівників закладів середньої і професійно-технічної освіти, інформує пресслужба міськради.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

В «Учнівській лізі» та «Лізі профтехів» можуть взяти участь команди з чотирьох представників від закладу освіти.

З 16 листопада по 4 грудня 2020 року відбудуться відбіркові змагання для визначення фіналістів.

Фінал турніру «Стратегія фірми. Корпоратив-2020» триватиме з 14 по 17 грудня в бізнес-симуляції ViAL+ на платформі Zoom.

«Переможці та фіналісти будуть нагороджені сертифікатами Компанії Інтелектуальних Технологій і призами від організаторів та спонсорів бізнес-турніру», - розповіла керівниця міського відділу освіти Лариса Костенко.

В рамках бізнес-турніру відбудуться конкурс-імпреза та флешмоб «Професія майбутнього».

У конкурсі-імпрезі можуть взяти участь учні 1-6 класів. Необхідно створити малюнок чи колаж на тему «Професія майбутнього і можливості роботи в бізнесі, закладі освіти та на підприємстві». Обов'язковим елементом імпрези мають стати логотипи закладу освіти та міського управління освіти. Оцифровану імпрезу потрібно викласти до 15 грудня на власну сторінку в соціальній мережі Instagram.