У Новгородківському районі капітально відремонтували міст (ФОТО)

Перегляди: 1353

У Новгородківському районі майже на тиждень раніше закінчили капітальний ремонт мосту на автодорозі Новгородка - Інгуло-Кам’янка.

Як повідомили CBN в Агентстві місцевих автодоріг, споруда пролягає через річку Кам’янка та є важливою транспортною артерією для найближчих населених пунктів Новомиколаївка та Спільне.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після улаштування фундаментів та відкрилків на об’єкті підрядна організація ТОВ «Мост-Девелопмент» змонтувала збірну металеву гофровану конструкцію, розміри якої відрізняють цей міст від інших, капітальний ремонт яких триває на Кіровоградщині.

Дорожній одяг мостового полотна та підходів до мосту складається з двох шарів дрібнозернистої щільної асфальтобетонної суміші. Загальна протяжність заасфальтованого мостового полотна автопроїзду разом із підходами до мосту становить 400 погонних метрів.

По всій протяжності мосту улаштовані прикрайкові лотки водовідведення з важкого бетону, колесовідбійники, змонтовані перильна та бар’єрна огорожі, встановлені дорожні знаки та розмітка.

Вартість ремонту - 20,2 млн грн.