Опалювальний сезон в Олександрії має розпочатися наступного тижня

Перегляди: 877

Олександрійська міськрада збирається виділити з бюджету 3 мільйони гривень для початку опалювального сезону.

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-сторінку переможця виборів міського голови Олександрії Сергія Кузьменка.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За його словами, питанням початку опалювального сезону опікується Степан Цапюк. Адже сам Сергій Кузьменко ще не набув повноважень міського голови.

«Але питання важливе, тому сьогодні мав із Степаном Кириловичем робочу зустріч, де обговорили варіанти вирішення проблеми. Зустрівся я і з керівником ВАТ «Кіровоградгаз» Сергієм Осінським», — повідомив Сергій Кузьменко.

За його словами, згідно з домовленостями, на вівторок, 3 листопада, запланована сесія міської ради, де мають із бюджету виділити 3 мільйони гривень, щоб в оселях і дитсадках на наступному тижні з’явилося тепло.

«Фінансова допомога надійде комунальному підприємству «Теплокомуненерго» для часткового погашення заборгованості за транспортування газу. Цього буде достатньо, щоб запустити в місті тепло. Зазначу, що КП «Теплокомуненерго» має більше 8 мільйонів гривень заборгованості за транспортування газу. Відповідно ВАТ «Кіровоградгаз» не дає дозволу на використання цієї послуги в новому опалювальному сезоні», — наголосив Сергій Кузьменко.

Він нагадав, що деякі школи і лікувальні заклади Олександрії опалюються з альтернативних джерел енергії.