БК «Золотий Вік» двічі впевнено переграв одеситів

Перегляди: 985

У третьому турі чемпіонату України з баскетболу серед команд Першої ліги кропивницький «Золотий Вік» на своєму майданчику зіграв два матчі з командою «Динамо-Одеса-2», передає CBN.

Обидві зустрічі пройшли за великої переваги нашої команди. І одесити, які до цього виграли усі чотири стартові матчі, не змогли особливо нічого протиставити злагодженим та впевненим діям господарів майданчика.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У суботньому матчі кропивничани ще в першій чверті забезпечили собі перевагу у 18 очок. Надалі наставник «золотих» Андрій Бабенко надав можливість проявити себе номінальним резервістам Юрію Курячому, Андрію Вербовому та Олександру Хапуну. Провідним гравцям одеситів вдалося скоротити відставання з на 8 очок. Та все ж, на велику перерву суперники пішли за рахунку 33:22 на користь «Золотого Віку». Але в другій половині зустрічі кропивничани знову заграли в свою гру, переграючи суперників за усіма статтями. У підсумку, фінальна сирена зафіксувала перемогу «золотих» і першу поразку в сезоні одеських динамівців – 71:51 (27:9, 6:14, 20:11, 18:17).

Результативними діями у складі «Золотого Віка» відзначилися Антон Мельнік (дабл-дабл – 26 очок, 10 підбирань), Олександр Дробязко (11 очок, 8 підбирань), Богдан Сосой (11 очок, 5 передач), Дмитро Баранов (8 підбирань, 6 очок), Богдан Ткаченко (5 очок, 3 підбирання), Олександр Хапун (6 очок, 1 підбирання), Іван Рибченко (2 очки, 3 передачі), Юрій Курячий (2 очки, 2 підбирання), Андрій Вербовий (2 очки, 1 підбирання), Артур Коміссаров (3 підбирання).

Сьогодні суперники зіграли вдруге і знову шансів на перемогу в гостей не було. Хлопці Андрія Бабенка краще захищалися, влучніше атакували, менше помилялися й домінували з першої й до останньої секунди. Цього разу не так результативно, як у попередніх поєдинках, заграв найкращий снайпер «золотих» Антон Мельник. Та бомбардирську естафету в свого лідера підхопили Богдан Сосой, Богдан Ткаченко, який провів свою найкращу гру в сезоні, та Олександр Дробязко.

За 30-ти очкової переваги своєї команди Андрій Бабенко надав шанс більше пограти номінальним резервістам. Одесити упевнено виграли четверту чверть, але цього виявилося недостатньо для того, щоб створити справжній камбек. У підсумку, кропивничани святкували другу перемогу з рахунком - – 74:58 (17:9, 30:13, 15:16, 2:20).

А внесок наших гравців в цю вікторію, яка дозволила повернутися на першу сходинку турнірної таблиці своєї групи, виглядає наступним чином: Олександр Дробязко (21 очко, 8 підбирань), Богдан Сосой (21 очко, 7 передач), Богдан Ткаченко (12 очок, 5 передач), Антон Мельнік (7 очок, 5 підбирань), Дмитро Баранов (6 очок, 3 підбирання), Іван Рибченко (2 підбирання, 2 передачі), Андрій Вербовий (1 підбирання), Дмитро Ходоровський (2 очки, 2 підбирання), Артур Коміссаров (1 підбирання), Юрій Курячий (4 очки, 3 підбирання), Олександр Хапун (4 підбирання, 2 передачі).