«Інгулець» ушосте зіграв унічию

Перегляди: 736

Підопічні Сергія Лавриненка цього разу розійшлися миром із луганською «Зорею» — 1:1, повідомляє CBN.

Поєдинок «Інгульця» та луганської «Зорі» завершував програму восьмого туру Української Прем’єр-Ліги. Матч мав відбутися в Кропивницькому, але петрівчані пішли на зустріч своїм суперникам, які через щільний графік поєдинків у чемпіонаті та Лізі Європи попросили перенести це протиборство до Запоріжжя й отримали згоду. На відновлення після гри з португальською «Брагою» в команди Віктора Скрипника було два дні.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У порівнянні з попереднім поєдинком наставник петрівчан Сергій Лавриненко зробив лише одну заміну в стартовому складі: Янакова змінив Коваленко. Натомість Віктор Скрипник кинув в цей бій відразу п’ятьох виконавців, які не виходили в старті проти «Браги».

На важкому від дощу газоні суперникам важко було комбінувати. А ось єдиноборств вистачало. І саме під час одного із зіткнень ушкодження отримав капітан «Інгульця» Владислав Лупашко, замість якого вийшов Олександр Кучеренко.

Небезпечних моментів майже не виникало. У наших земляків шанс відзначитися мав досвідчений Младен Бартулович, але пробив трохи вище поперечини. У номінальних гостей забив Олександр Гладкий, але арбітр за допомогою VAR скасував взяття воріт через офсайд у нападника луганчан.

У другому таймі на полі в петрівчан з`явився орендований саме у «Зорі» Янаков. І саме Денис на 64-й хвилині вивів свою команду вперед, класно виконавши штрафний удар метрів із 18-ти прямо в «дев’ятку» воріт Микити Шевченка – 0:1.

Та за десять хвилин хлопці Віктора Скрипника, не без везіння, відігралися. Арбітр, скориставшись допомогою VAR, призначив пенальті. Перший удар Юрченка Богдан Шуст відбив. Але голкіпер петрівчан до удару вийшов із лінії воріт й одинадцятиметровий потрібно було перебити. З другої спроби Юрченко розвів Шуста та м’яч по різних кутах – 1:1.

«Зоря» мала шанс вирвати перемогу вже у компенсований час, але потужний удар Назарини прийшовся трохи вище поперечини.

Фінальний свисток зафіксував бойову нічию, яка стала вже шостою для команди Сергія Лавриненка. А ось перемог в активі «Інгульця» поки що немає.

Петрівчани із 6-ма очками посідають 11-те місце турнірної таблиці УПЛ. Від останнього місця, яке після сенсаційної перемоги ФК «Львів» над полтавською «Ворсклою», посідає «Рух» наших земляків відділяють лише 3 пункти. А лідирують київські динамівці, які на чотири очки випереджають донецький «Шахтар». І в 9-му турі найближчої неділі українські гранди зіграють між собою.