«Олександрія сьогодні» з Іриною Балашовою: в гостях Дмитро Клюєв (ВІДЕО)

Перегляди: 932

Він не любить політику, вважає її брудною справою, між тим, в Олександрії став активним учасником виборчого процесу. Під час місцевих виборів балотувався в депутати міської ради та працював у партійному виборчому штабі. А взагалі то, його покликання – театр, своє життя і діяльність присвятив організації відпочинку людей.

Зі зміною влади в Олександрії сподівається, що зміни прийдуть і в галузь культури міста. І зрештою Олександрія поверне собі славу культурної перлини Кіровоградщини. Не в останню чергу завдяки тому, що запрацює після реконструкції оновлений Міський палац культури, який стане осередком театрального життя міста. Він і сам готовий разом з колегами – театралами продовжити справу свого наставника Юрія Дзбановського по відродженню в місті професійного театру.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У програмі «Олександрія сьогодні» з Іриною Балашовою - Дмитро Клюєв, актор, шоумен, громадський діяч. Дивіться щопонеділка, о 19.15 на телеканалі «Вітер».