Для теплопостачальника у Кропивницькому з двох міських програм зняли майже 12 млн гривень

Перегляди: 878

На позачерговій двадцять третій сесії міської ради Кропивницького сьомого скликання внесли зміни у дві програми.

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Мова йде про програму розвитку дорожнього господарства та безпеки руху та програму утримання, благоустрою та розвитку житлово-комунального господарства.

З них зняли гроші – 11 830 338 гривень – для забезпечення фінансування КП «Теплоенергетик» через необхідність погасити заборгованість за розподіл газу.

Зокрема, з програми розвитку дорожнього господарства зняли 1, 5 млн грн з капітального ремонту вулиць та провулків, 120 тисяч грн – зі встановлення поточного ремонту пристроїв примусового зниження швидкості та 495 тис. грн – з капітального ремонту тротуарів,.

У програмі ЖКГ зняли 2,5 млн грн з капремонту внутрішньобудинкових доріг, 1,6 млн грн - з співфінансування капремонтів наявних ОСББ, 1,2 млн грн - з капітальних ремонтів ліфтів, 1 млн грн - з відшкодування вартості спожитої електроенергії для зовнішнього освітлення міста, 516 тис. грн - з капремонту будинку по вулиці Михайлівській та 230 тис. грн - з капремонту мереж зовнішнього освітлення.