Тепло в Олександрії включили завдяки зусиллям Кузьменка

Перегляди: 3439

Новообраний міський голова Олександрії Сергій Кузьменко домовився із очільником ВАТ «Кіровоградгаз» Сергієм Осінським, аби подали газ до того, як місто розрахується з боргами. Відтак комунальне підприємство «Теплокомуненерго» почало запускати у роботу котельні в Олександрії сьогодні, 3 листопада.

«Із минулого тижня я вів переговори із очільником ВАТ «Кіровоградгаз» Сергієм Осінським, аби Олександрії з'явилося тепло. Зустрічався і з Степаном Цапюком, який зараз управляє містом до того, як я офіційно набуду повноважень. Домовилися, що депутати на сесії міської ради виділять із бюджету 3 мільйони гривень для КП «Теплокомуненерго» на погашення заборгованості за транспортування газу. Усього заборгованість міста складає більше 8 мільйонів гривень. Але тепло треба вже сьогодні, бо головне – це думати про людей. Дякую Сергію Осінському, який на моє прохання подав газ вже 3 листопада без оплати заборгованості», – прокоментував Сергій Кузьменко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зазначимо, відповідно до законодавства, кожного місяця КП «Теплокомуненерго» нараховується 1,5 мільйона гривень за транспортування газу. У зв’язку з цим, у підприємства виникла заборгованість перед облгазом за літній період. Відповідно ВАТ «Кіровоградгаз» не дає дозволу на використання цієї послуги в новому опалювальному сезоні.