Потужні, зручні, ефективні: топ-5 індукційних варильних поверхонь на E-Katalog

Перегляди: 1920

Індукційні варильні поверхні мають ряд переваг перед традиційними електричними. Вони дозволяють розміщувати посуд в будь-якій області робочої зони та моментально реагують на зміну потужності. При цьому їхня поверхня практично не нагрівається, що зводить нанівець ризик отримати опік. Експерти порталу MagaZilla проаналізували активність інтернет-аудиторії та виділили 5 моделей індукційних поверхонь, що мають найбільший попит серед українців.

1 місце: Midea MC-ID356

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Очолює рейтинг ультрабюджетна модель від Midea, представлена влітку 2020 року. Компактна (29 х 52 см) індукційна поверхня MC-ID356 обладнана двома конфорками потужністю 1,5 кВт і 2 кВт. Пристрій має систему автоматичного вимкнення, таймер, індикатор залишкового тепла. Присутня також функція захисту від дітей.

За даними порталу MagaZilla, що дозволяє порівнювати ціни на товари в інтернеті, придбати поверхню MC-ID356 можна за суму в діапазоні від 1 700 грн до 2 100 грн.

2 місце: Bosch PUE 631 BB2E

На другій позиції рейтингу розмістилася повнорозмірна (59 х 52 см) модель від Bosch, обладнана чотирма конфорками потужністю від 1,4 кВт до 2,2 кВт. Зручне сенсорне управління дозволяє змінювати режим роботи, а також вмикати та вимикати конфорки одним натисканням. Потужність підключення Bosch PUE 631 BB2E досягає 4,6 кВт, тому перед її встановленням слід переконатися, що ваша мережа витримає таке навантаження.

Ціна в інтернет-магазинах — від 8 200 грн до 10 200 грн.

3 місце: Gorenje IT 640 BSC

«Бронзу» у списку найбажаніших варильних поверхонь на E-Katalog завоювала модель словенського бренду Gorenje з чотирма конфорками. На перший погляд здається, що її потужність нижча, ніж у Bosch PUE 631 BB2E (від 1,2 кВт до 1,5 кВт), але насправді це не так. Секрет полягає в наявності у Gorenje IT 640 BSC функції автофокусу, що дозволяє адаптувати розмір робочої області конфорки під розмір денця встановленого на неї посуду. Завдяки автофокусу конфорка забезпечує максимальну ефективність нагріву при менших в порівнянні з конкурентами витратах енергії.

Ціна в інтернет-магазинах — від 6 800 грн до 9 500 грн.

4 місце: Grunhelm GPI 523 B

У порівнянні з моделлю Midea MC-ID356 компактна індукційна панель Grunhelm оснащена більш потужною великою конфоркою (2,6 кВт проти 2 кВт), що дозволяє прискорити процес приготування. Корисним є також режим паузи (зниження нагріву до мінімуму), що дозволяє на деякий час відволіктись від готування, не зіпсувавши страви.

Ціна в інтернет-магазинах — від 3 100 грн до 4 100 грн.

5 місце: Luxor RI 622 RCH Navi

Просунута індукційна поверхня у незвичному бежевому кольорі. Має 4 індукційних конфорки, які завдяки режиму Bridge можна об’єднувати в одну велику площу нагріву необхідної форми. Даний режим незамінний у приготуванні страв у витягнутих ємностях, наприклад, гусятницях. Ще одна перевага Luxor RI 622 RCH Navi — функція автоматики закипання: як тільки рідина в посуді скипить, поверхня знизить потужність до мінімально необхідної для підтримки процесу.

Ціна в інтернет-магазинах — від 8 300 грн до 8 900 грн.