Вибір українців: експерти назвали топ-5 популярних смартфонів Samsung

Перегляди: 738

Один із провідних гравців на ринку смартфонів, компанія Samsung, пропонує доволі широку лінійку моделей, у якій є місце як топовим пристроям з просунутим функціоналом, так і недорогим девайсам з базовими опціями. Аналіз активності інтернет-користувачів допоміг експертам E-Katalog відібрати серед більш ніж 70 представлених в інтернет-магазинах України смартфонів Samsung п’ятірку найбажаніших.

Samsung Galaxy M21

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Головна фішка представників M-лінійки Samsung — виняткова автономність. Акумулятор ємністю 6 000 мАг дозволяє навіть при активній експлуатації смартфона заряджати його всього 2-3 рази на тиждень. Galaxy M21 не б’є рекордів продуктивності, але здатний забезпечити швидку роботу програм без лагів і підвисань. Девайс обладнаний NFC-чипом, швидкісним роз’ємом USB Type-C, потрійною 48 Мп камерою з підтримкою 4К-відео. Великий 6,4-дюймовий Super AMOLED дисплей надає яскраву, барвисту та чітку картинку.

Samsung Galaxy M31

«Старший брат» смартфона Galaxy M21 оснащений тією ж потужною батареєю на 6 000 мАг, але при цьому має більш цікаву начинку. Так, 6 ГБ оперативної пам’яті та накопичувач на 128 ГБ забезпечують свободу зберігання медіафайлів і одночасну роботу з кількома додатками. Покращення також торкнулися камер: 20-мегапіксельну фронталку замінив модуль на 32 Мп, роздільна здатність основної камери зросла до 64 Мп, також був доданий четвертий об’єктив для макрозйомки.

Samsung Galaxy S10

За останні півтора роки флагман 2019 року встиг добряче подешевшати, проте, незважаючи на це, він залишається апаратом топ-класу, який впорається із завданнями будь-якого рівня складності. Рекордна на момент виходу продуктивність, розкішний безрамковий дисплей з підтримкою HDR10 +, стереодинаміки від AKG, режим бездротового Powerbank, водостійкий корпус, найкраща оптика з двократним оптичним зумом та системою оптичної стабілізації — все це робить покупку Samsung Galaxy S10 128GB вкрай вигідною.

Samsung Galaxy S20 Plus

Ще більше потужності, ще краще оснащення, ще вища ціна. Представник флагманської лінійки 2020 року може похвалитися надчітким ігровим дисплеєм з частотою оновлення 120 Гц і розширеним динамічним діапазоном, найпотужнішим фірмовим процесором Exynos 990, швидкою пам’яттю UFS3.0, просунутою квадрокамерою, що входить, за оцінками DXOMARK, до числа п’яти кращих у світі, а також масою інших цікавих фішок для тих, хто не шукає компромісів.

Samsung Galaxy A51

Смартфон середнього класу привертає увагу яскравим корпусом з перламутром і великим дисплеєм (6,5 дюйма, Full HD +), що займає всю площу лицьової панелі. Він пропонує користувачеві швидке «залізо», якісні камери (квадрокамера 48 Мп плюс фронтальна 32 Мп), підтримку швидкої зарядки та NFC-чіп безконтактної оплати.