«Інгулець» розійшовся миром із «Рухом»

Перегляди: 502

Для підопічних Сергія Лавриненка це вже сьома нічия в дев'яти турах.

У матчі 9-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівський «Інгулець» на виїзді зустрічався з львівським «Рухом». Господарі поля перед цим двобоєм посідали останнє місце в УПЛ. Тож, про вагомість перемоги для команди Івана Федика годі й було говорити. Тим більше, що «рухівці», як і їх суперники, жодного разу в цьому сезоні не перемагали.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У першому таймі на полі точилася рівна жорстка боротьба переважно між штрафними майданчиками. На 13-й хвилині арбітр Олексій Деревинський мав усі підстави вилучати за відмах гравця «Руху» Олексія Бойчука. Та рефері вирішив обмежитися лише попередженням. А на 18-й хвилині гостям удалося провести швидкий випад й суперники збили в штрафному майданчику Ніку Сітчинаву. Пенальті не без складнощів реалізував Младен Бартулович. Голкіпер господарів Олександр Бандура вгадав напрямок удару, але від його рук м'яч опинився в сітці воріт - 0:1. Після цього гості впевнено захищалися й не дозволяли суперникам створювати особливу небезпеку біля воріт Володимира Кринського. А на 39-й хвилині в суперечливому епізоді арбітр показав другу жовту картку Олександрові Кучеренку. Тож, петрівчани цілий другий тайм вимушені були грати у меншості.

Чисельну перевагу львів'яни реалізували на 51-й хвилині. Після передачі від лінії поля гості залишили без опіки Мар'яна Мисака, який влучно пробив із 12-ти метрів - 1:1. А ще за п'ять хвилин господарі вже були попереду. Другий у матчі пенальті виглядав контроверсійно. На перший погляд, підкат проти Кондракова виглядав за усіма правилами. Але рефері вирішив інакше й вказав на «позначку». Сам же постраждалий упевнено розвів м'яч і голкіпера «Інгульця» по різним кутам - 2:1.

Та раділи господарі лише хвилину. Гості провели швидку атаку, яка завершилася потужним ударом у дальній кут Іллі Коваленка. Олександр Бандура відбив м'яч перед собою, а першим на добиванні опинився Олександр Козак - 2:2. У час, що залишився до фінального свистка, петрівчани не тільки упевнено захищалися, але й мали шанс вирвати перемогу. Вже у компенсований час реальну гольову нагоду втратив Денис Балан, який із меж штрафного пробив трохи вище поперечини. Тож, матч завершився бойовою нічиєю -2:2, яка стала сьомою для команди Сергія Лавриненка у дев'яти матчах. Наразі, «Інгулець» із 7-ма очками посідає одинадцяте місце в турнірній таблиці УПЛ.