Курсантка з Кіровоградщини, яку збив п’яний майор, знаходиться на лікуванні в Німеччині

Перегляди: 4499

З 6 жовтня в місті Ульм в Німеччині на лікуванні знаходиться курсантка з Кіровоградщині Олександра Гуй, яку в Києві у кінці серпня збив п’яний майор.

Про це кореспонденту CBN розповів батько дівчини Микола Гуй.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Олександра знаходиться в Ульмі у воєнному госпіталі. Там борються за її здорову ногу. За словами батька, в Німеччині курсантці планують встановити протез і навчать заново ходити.

«Головне, що в неї бадьорий настрій. Вона там робить відео в інстаграмі. То настрій такий лікувальний. Радіти немає чому, а приймати все в цьому житті треба», — розповідає Микола Гуй.

У Києві дівчині зробили дев’ять операцій. Лікарі запевняли, що врятувати ногу досить важко, адже там залишилась лише гнила кістка.

На сьогоднішній день Олександрі в Німеччині зробили вже п’ять операційних втручань. Як довго триматиме її лікування в Ульмі, наразі невідомо.

Суд над майором розпочнеться у Печерському суді 12 листопада о 12:30.

Нагадаємо, курсантка української військово-медичної aкaдемії Олексaндрa Гуй з Кіровоградщини відмовилася від компенсації.

В кінці серпня на дівчину та ще двох курсанток наїхав у Києві п’яний офіцер.

На порятунок другої ноги дівчини лікарі шансів не дають.