ЦВК оприлюднила прізвища депутатів нової міськради Кропивницького (ПЕРЕЛІК)

Перегляди: 2934

Центральна виборча комісія опублікувала прізвища 29 із 42 депутатів нової міськради Кропивницького.

Про це з повідомляє CBN з посиланням на сайт ЦВК.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Відповідно до оприлюднених даних, представництво у міськраді Кропивницького матимуть 8 політичних сил.

Зокрема, «Батьківщина» отримала 5 мандатів. Від цієї політичної партії до міськради потрапили Олександр Цертій, Ірина Романескул, Сергій Щербина, Роман Колісніченко та Дмитро Терзов.

Партію «Європейська Солідарність» у міськраді обласного центру представлятимуть 6 депутатів: Костянтин Яриніч, Олександр Артюх, Олександр Чибітько, Валентина Яремчук, Надія Павленко та Василь Рубан.

Від політичної партії «Наш край» до міської ради Кропивницького потрапили Андрій Табалов, Вадим Дрига та Валерій Шутка.

Перший «дебютант» — партія «Перспектива міста» — матиме у міськраді обласного центру 5 «багнетів». Мова йде про Артема Стрижакова, Олександру Ткаченко, Ігоря Саєнка, Рафаеля Санасаряна та Ангеліну Несен.

Також першу каденцію в історії партії у міськраді Кропивницького проведуть 6 депутатів провладної «Слуги народу». Цю політичну силу представлятимуть Ольга Ковальова-Алокілі, Тігран Хачатрян, Сергій Коса, Людмила Згривець, Анна Зарічна та Михайло Бєжан.

Партія «Рідне місто» провела до міськради Кропивницького 4 депутатів. Мова йде про Олександра Шамардіна, Катерину Шамардіну, Дмитра Овчіннікова та Наталію Клименкову.

Наразі невідомі прізвища депутатів, які входитимуть до найчисельнішої фракції міськради обласного центру. Мова йде про політичну партію «Пропозицію», яка провела до будинку з колонами одразу 9 депутатів.

Ще одну партію — «Опозиційна платформа — За життя» — у міськраді Кропивницького представлятимуть 4 депутати.