«Просто – не просто»: чому ЦНТУ опинився так низько у всеукраїнському рейтингу

Перегляди: 833

Чому минулого року ЦНТУ посів 71 місце в рейтингу ТОП-200 вишів України Центру міжнародних проєктів «Євроосвіта», а цього – 150-те?

З таким запитанням до своїх гостей – кандидатів у ректори Центральноукраїнського національного технічного університету звернулася ведуча ток-шоу «Просто – не просто» Дарина Романська, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Взяти участь у програмі, присвяченій виборам ректора ЦНТУ, погодилися три з восьми кандидатів.

Ректор Харківського технологічного університету «ШАГ» Віталій Зайцев вважає, що падіння рейтингу – результат невирішених проблем.

«Проблеми в тому, що діти не йдуть на перший курс. Університет просідає у наукових і освітніх питаннях», – зазначив кандидат.

Учасники ток-шоу дійшли думки, що база знань не є актуальною. Крім того, є величезні проблеми щодо співпраці з роботодавцями.

Що з цього приводу вважають декан факультету економіки та менеджменту ЦНТУ Володимир Зайченко та завідувач кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ Олексій Смірнов, можна дізнатись сьогодні, 13 листопада, о 19:15 на телеканалі «Вітер» у програмі «Просто – не просто».