«Просто – не просто»: стара команда ЦНТУ має зрозуміти, що спокійного життя вже не буде

Перегляди: 783

«Я не прийду, бо ми домовилися на засіданні не виносити бруд на загал», — процитувала ведуча ток-шоу «Просто – не просто» Дарина Романська відмову одного з кандидатів на посаду очільника Центральноукраїнського національного технічного університету.

В студії телеканалу «Вітер» обговорили вибори ректора ЦНТУ, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На посаду претендують вісім кандидатів, проте лише троє погодилися відповісти на незручні запитання.

На думку декана факультету економіки та менеджменту ЦНТУ Володимира Зайченка, проблеми у закладі вирішуються точково, несистемно. І ньому відсутній стратегічний план розвитку.

«Те, що зараз подалося вісім кандидатів, – нормально. Адже раніше був один кандидат або два», – нагадав Володимир Зайченко.

Він вважає, що зараз в університеті спостерігається боротьба поколінь.

«Ще не видно – пройдуть вибори, будуть результати. Вони можуть бути різними, але люди мають розуміти, що прийшов час для змін. Навіть якщо перемогу отримає стара команда, вона повинна розуміти, що спокійного життя вже не буде», – заявив кандидат та додав, що команді ректора, яка йде робити зміни, вже 24 роки..

Свою думку також висловили завідувач кафедри кібербезпеки та програмного забезпечення ЦНТУ Олексій Смірнов та ректор Харківського технологічного університету «ШАГ» Віталій Зайцев.

Ток-шоу «Просто – не просто», присвячене виборам ректора ЦНТУ, дивіться сьогодні, 13 листопада, о 19:15 на телеканалі «Вітер».