У двох громадах Кіровоградщини розпочали роботу поліцейські станції (ФОТО)

Перегляди: 736

У Кропивницькому та Маловисківському районах відкрили поліцейські станції, передає CBN з посиланням на пресслужбу поліції області.

Одна зі станцій розпочала роботу на території Соколівської ОТГ у Кропивницькому районі, де проживають понад 10,3 тисяч громадян. Її обслуговуватимуть дільничні офіцери Кропивницького відділу поліції Михайло Моргулець та Роман Носенко.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми продовжуємо впроваджувати на території області безпекові проекти, спрямовані на профілактику порушень, забезпечення правопорядку та поглиблення співпраці з населенням. Дякуємо за розуміння та підтримку наших зусиль у цьому напрямку», - зазначив Роман Козьяков на відкритті та подякував громаді за допомогу в облаштуванні приміщення й обладнанні необхідною для роботи правоохоронців технікою.

Друга станція обслуговуватиме Злинську ОТГ Маловисківського районіу, де мешкає понад 5,8 тисяч людей. Тут працюватиме дільничний офіцер поліції Роман Кучеренко.

Загалом на території області розпочали роботу вже 16 поліцейських станцій.