Спілка журналістів України поповнилася працівниками CBN і «Вітру»

Перегляди: 1782

Семеро працівників інформаційної агенції «Центральноукраїнське бюро новин» вступили до лав Національної спілки журналістів України (НСЖУ).

Посвідчення новим членам спілки вручив голова обласної організації НСЖУ Петро Мельник сьогодні, 16 листопада.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Дуже приємно, що в СВN нещодавно було створено первинну організацію Національної спілки журналістів, яку мені довірили очолити, - зазначив спортивний оглядач CBN і телеканалу «Вітер» Юрій Ілючек. - Ну й символічно, що саме сьогодні, в День працівників радіо, телебачення та зв'язку, до старожилів НСЖУ приєдналися наші молоді колеги та колежанки, яким хочеться побажати творчих злетів, натхнення, ну й здоров'я. Адже без цього саме в цей надважкий час ніякі професіональні успіхи не принесуть радощів».

До НСЖУ вступили шеф-редактор CBN Андрій Лисенко, його заступник Сергій Копотієнко, редакторка й ведуча випуску новин на телеканалі «Вітер» Марія Староста, журналістки Анна Гончаренко, Валентина Шаповал і Марія Тарасенко та операторка Катерина Савінова.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN