Благодійний онлайн-марафон кропивницької гімназії за два дні зібрав 10 тисяч дітям з інвалідністю

Перегляди: 854

У гімназії імені Тараса Шевченка з 17 по 20 листопада триває благодійний онлайн-марафон «Свято Fest», передає CBN.

Його проводять з нагоди 98-го дня народження гімназії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Крокуючи в ногу з часом та залишаючись на безпечній дистанції, ми пропонуємо вам святкувати разом з нами та приєднатися до нашого благодійного онлайн-марафону “Свято Fest”», - йдеться у повідомленні на сторінці закладу в Instagram.

Там гімназисти влаштували програму майстер-класів та прямих ефірів, наприклад, з розпису на чашці, східних танців, як знімати мультфільм, з нейрогімнастики, створення власного блогу або подарунків з солодощів та багато іншого.

Доступ до цікавого та корисного отримати просто: перерахувати кошти на рахунки громадської організації матерів дітей з інвалідністю «Серце матері», інваліду 1 групи, бійцю 93-ї ОМБ «Холодний Яр» Руслану Роберту або ГО захису тварин «БІМ».

Вартість триденного курсу – 50 гривень.

За словами очільниці ГО «Серце матері» Людмили Шукрути, кошти активно поступають на рахунок організації, вже більше 10 тисяч гривень, за що всі її члени щиро вдячні.

«Ми хочемо провести майстер-клас з миловаріння, щоб навчити наших дітей цікавій справі, за допомогою якої можна заробляти гроші. Тож за частину перерахованих коштів придбаємо матеріали», - розповіла вона.