Олександрійці відзначилися в молодіжній збірній

Перегляди: 1025

Молодіжна збірна України з футболу вчора зіграла заключний матч відбіркового турніру до Євро 2021.

Суперником команди Руслана Ротаня на новій арені в Ковалівці були футболісти Пінічної Ірландії, повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

І хоча цей поєдинок не мав турнірного значення для нашої збірної, українцям удалося наостанок голосно грюкнути дверима.

Гра проходила під акомпанемент щільного снігопаду. У першому таймі господарям не вдалося втілити свою перевагу в забиті м'ячі — 0:0. Та по перерві українці дотисли конкурентів. При цьому перший гол після подачі кутового ударом головою в падінні в ближній кут забив захисник «Олександрії» Владислав Бабогло.

Коли ж київький динамівець Ісаєнко забивав другий гол, вивірену передачу йому зробив ще один олександрієць Тимур Стецьков. Він з'явився на полі в другому таймі.

Ну третій м'яч у ворота суперників забив Кухаревич, скориставшись помилкою голкіпера гостей, який вибіг за межі штрафної.

Наприкінці зустрічі капітаном молодіжки, після заміни партнера, став олександрієць Роман Вантух. Фінальний свисток арбітра зафіксував упевнену перемогу української молодіжки — 3:0.

Наша команда посіла в своїй групі третє місце, поступившись за очками Данії та Румунії, й не змогла кваліфікуватися на європейську молодіжну першість.