Кропивничанин пройшов у півфінал чемпіонату Європи з боксу

Перегляди: 2526

У місті Будва в Чорногорії проходить молодіжний чемпіонат Європи з боксу, в категорії 64 кг дуже вдало виступає вихованець кропивницької ОСДЮШОР-2 Бозоробой Матякубов.

Спочатку учень Вадима Саласенка здолав суперника з Швеції Кевіна Скотта, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Бій вийшов досить напруженим, але українець продемонстрував достатній натиск і був більш вдалим у наступальних діях. Як наслідок - справедливо переміг за очками.

У чвертьфіналі наш земляк упевнено переміг іспанця Рафаеля Акосту. Незважаючи на досить активні дії опонента, Матякубов приголомшив іспанця потужними ударними серіями, двічі відправивши у нокдауни – у першому та третьому раундах. У підсумку – потужна заявка українця на чемпіонське звання.

У півфіналі суперником Бозорбоя Матякубова буде Ерік Сухи з Чехії.

Кропивничанин забезпечив собі щонайменше бронзову нагороду європейської молодіжної першості. Саме такого успіху десять років тому досягнув учень Віктора Саласенка Євген Пархоменко. А у Бозорбоя Матякубова ще залишається можливість перевершити те бронзове досягнення свого земляка.