Вихованець кіровоградського футболу розповів, як облаяв легендарного тренера «МЮ»

Перегляди: 998

Андрія Канчельскіса жорстко розіграли партнери по команді.

Вихованець кіровоградського футболу Андрій Канчельскіс перейшов із донецького «Шахтаря» в «Манчестер Юнайтед» у 1991 році. У складі манкуніанців наш земляк виступав із 1991-го по 1995 роки й став дворазовим чемпіоном Англії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Але, як тільки він перебрався на Туманний Альбіон, партнери по команді Андрія жорстко розіграли. Про це Канчельскіс написав у своїй автобіографії: «Щоразу, коли іноземний футболіст потрапляє в роздягальню, його вчать лаятися по-місцевому. Я бачив це з бразильцями, коли був тренером в Росії».

«У "Манчестер Юнайтед" мене також навчили, як правильно звертатися до менеджера. Пам'ятаю один з перших разів, коли я зустрів Алекса Фергюсона в коридорі на базі. Він сказав мені: "Привіт, Андрію, як справи?" Я посміхнувся йому і відповів: "Пішов нахрін, шотландський виродок". Фергюсон закляк на місці, а потім почав посміхатися, коли почув гучний сміх, який розноситься по коридору, хоча я в цей час стояв у подиві», - цитує Daily Mail слова Канчельскіса з автобіографії.