Олександрійці включені до збірної 10-го туру УПЛ

Перегляди: 875

Провідні українські футбольні ресурси відмітили в матчі проти «Шахтаря» дії двох гравців та головного тренера ФК «Олександрія».

Про це повідомляє кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

У матчі 10-го туру Української Прем’єр-Лігі олександрійці зіграли внічию з чемпіоном України донецьким «Шахтарем» — 1:1. Портал UA-Футбол включив до збірної туру хавбека олександрійців Валерія Лучкевича. Зокрема зазначається:

«Неймовірно заряджений був на гру з «гірниками» Лучкевич: напередодні матчу в родині Валерія народився син, очевидно, що таку подію гравець хотів відзначити на полі. Лучкевич буквально розривав свій фланг, рвався в бій, зробив три небезпечних передачі, після однієї з них м'яч влучив у каркас воріт (Третьякову трохи не вистачило для точного удару). Сам Лучкевич також одного разу небезпечно пробив, м'яч пролетів впритул над поперечиною».

А дії Євгена Банади відмітили не лише журналісти UA-Футбол, але й порталу Football.ua, відзначаючи його гру на «другому поверсі», дії проти опонентів у середині поля й нетрадиційний для себе гол, коли відгукнувся на класну передачу Ковальця. А ще саме на Банаді червону картку заробив Жуніор Мораєс.

Ну й обидва футбольних ресурси також назвали найкращим тренером 10-го туру наставника ФК «Олександрія» Володимира Шарана. Його правильні тактичні спрямування та настанови дозволили команді гідно зіграти проти фаворитів й відібрати два очки в чемпіона України.