Шукайте інші місця: у Кропивницькому хочуть залишити дітям «Надію»

Перегляди: 1039

Триває збір підписів під електрoннoю петицією щoдo заборони перепрофілювання обласної спеціалізованої дитячо-юнацької спортивної школи олімпійського резерву «Надія» в лікувальну базу резерву для ковідних хворих, передає CBN.

«Такий заклад, як спортивна школа, де навчаються сотні дітей, де діти здобувають перемоги, вчаться і всебічно розвиваються не можна перепрофілювати в лікарню! Там нема куди буде подіти хворих, і там немає палат, там є один великий зал і басейн! Ситуація в світі складна і потребує рішень, але не за рахунок дітей!» — написала авторка петиції Анастасія Константинова.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вона вважає, що перепрофільований заклад неможливо буде повернути до нинішнього стану.

«Я прошу від імені великої кількості вихованців і батьків розглянути інші місця для лікувальних баз резерву і не чіпати дітей. Адже це те місце в нашому місті, куди діти ідуть з задоволенням, і завдяки відвідуванням спортивної школи ростуть відповідальними, старанними і загалом справжніми людьми. Повторюсь, давайте залишимо дітям "Надію"», — закликала авторка.

Петиція має 115 підписів з 450 необхідних. До кінця їх збору залишилось 44 дні.