«Просто - не просто»: кого насправді при коронавірусі захищають маски

Перегляди: 1407

Маску треба носити не для власного захисту, а щоб не заразити інших.

У цьому переконаний журналіст CBN Олексій Гора, який висловив свою думку під час ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Нащо вона мені потрібна, вона мене не захистить… Так вона і не повинна тебе захищати. В нас люди не розуміють цього. В нас у сім’ї не усі одномоментно захворіли. Якщо в когось з’являлися ознаки захворювання, той починав носити маску вдома», - поділився досвідом журналіст.

Про власну відповідальність як людини, яка захворіла, розповіла начальниця міського управління культури і туризмуАнна Назарець.

«Коли їхала здавати аналізи, я вдягала маску і печатки. Я телефонувала і писала своїм друзям і знайомим, з якими спілкувалася, щоб попередити. Але в нас є люди, в яких прокидається злоба: я захворів, то позаражаю інших», - зазначила Анна Назарець.

[caption id="attachment_84384" align="aligncenter" width="640"] Анна Назарець[/caption]

Як фізично і психологічно перенести коронавірус, розповіли сімейна лікарка Олена Бойко та психологиня, координаторка Центру медико-психологічної реабілітації «КОМ-ПАС» Ганна Колєва.

Ток-шоу «Просто – не просто», присвячене боротьбі з коронавірусом, дивіться сьогодні, 27 листопада, о 19:15 на телеканалі «Вітер».