«Просто – не просто»: з Covid-19 люди виходять виснажені як фізично, так і психологічно

Перегляди: 1555

Багато міфів навколо коронавірусу та системи охорони здоров’я, коли людина розуміє, що сьогодні в неї температура, а завтра вона може задихатися і невідомо, що буде, коли вона опиниться у стаціонарі, породжують паніку.

Це реалії України, зазначила від час ток-шоу «Просто – не просто» з Дариною Романською координаторка Центру медико-психологічної реабілітації «КОМ-ПАС» Анна Колєва, передає CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Вона зазначила, що ковід для людей – важке пробування.

«Людина стикнулася з небезпекою та страхом смерті. Це дуже велике психологічне напруження, в якому вона перебуває, поки не вилікується. А історії хвороби закінчуються по-різному, тому цей страх актуалізується ще більше.  Роздратованість, підвищена тривожність та інші чинники, з якими допоможе справитись спеціаліст. Тому як фізично, так і психологічно людина виходить із ковіду виснажена», – зазначила Анна Колєва.

Як боролися з хворобою і які наслідки отримали в студії телеканалу «Вітер» розповіли начальниця міського управління культури і туризму Анна Назарець та журналіст CBN Олексій Гора.

Що ж думає з приводу лікування коронавірусу у Кропивницькому сімейна лікарка Олена Бойко, дивіться сьогодні, 27 листопада, о 19:15 на телеканалі «Вітер» у програмі «Просто – не просто».