«Олександрія» в меншості розійшлася миром із «Рухом»

Перегляди: 989

У матчі 11-го туру Української Прем’єр-Ліги ФК «Олександрія» на власному полі зустрічався з львівським «Рухом», повідомляє кореспондент CBN.

Гості ведуть відчайдушну боротьбу за те, щоб залишитися в еліті. При цьому команда Івана Федика не мала до цього поєдинку жодної перемоги. Олександрійці ж у разі успіху мали шанси піднятися на четверту сходинку турнірної таблиці.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Склади обидва тренери виставили наближені до бойових. У першому таймі на полі точилася напружена, жорстка боротьба переважно між штрафними майданчику. Ігрова ініціатива була на боці господарів, але львів’яни захищалися надійно й небезпечних моментів практично не виникало.

В атаці «рухівці» взагалі нічого не створили. А ось олександрійці наприкінці першого тайму мали шанс вийти вперед. Після подачі з правого флангу від Максима Третьякова головою пробивав Денис Безбородько. Голкіпер гостей Олександр Бандура на цей удар із меж штрафної зреагував, а завадити добити м’яч у сітку Валерію Лучкевичу встиг захисник. Отже, перший тайм завершився нульовою нічиєю.

Відразу по перерві львів’яни активізувалися в нападі. Та не настільки, щоб створити будь-які проблеми воротам Юрія Паньківа.

На 59-й хвилині центрбек «Олександрії» Валерій Бондаренко за короткий час отримав два попередження й залишив свою команду в меншості. На його позицію змістився Дмитро Гречишкін, а гості пішли вперед більшими силами.

Олександрійці ж не відсиджувалися в захисті, намагаючись швидко контратакувати. В одному з епізодів на класний простріл Кирила Ковальця трохи не встиг Євген Банада, який замикав дальню стійку воріт «Руха».

Як і в першому таймі, було багато боротьби, але мало креативу. Загрози ж воротам суперників, обидві команди не створювали. Та все ж на 83-й хвилині свій шанс отримав Кухаревич. Та Юрій Паньків відбив потужний удар у ближній кут. До речі, це був перший «постріл» гостей в отвір воріт олександрійців.

На останніх хвилинах львів’яни мали ще декілька напівмоментів, але удари були не влучними. Забити суперникам так і не вдалося. Фінальний свисток зафіксував нічию 0:0 за дуже невиразної гри.