Скандал у Долинській: один з депутатів пояснив причини демаршу обранців

Перегляди: 3836

Один із депутатів Долинської ОТГ — Олександр Коренков — пояснив причини демаршу обранців, в результаті якого зірвали першу сесію новообраної ради.

Про це повідомляє CBN з посиланням на facebook-сторінку депутата.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Вважаємо за потрібне прояснити ситуацію, аби люди, які віддали за нас свій голос, розуміли, що насправді відбувається. Ми твердо стоїмо на своїх принципах працювати чесно, відкрито й неупереджено на користь жителів громади. Проте ще до початку роботи отримали супротив з боку новообраного голови ОТГ. Те, що він заявляє про відстоювання власних інтересів, повністю не відповідає дійсності й є маніпуляцією. Адже саме своїми діями він робить усе для того, щоб дискредитувати депутатів непідконтрольних йому фракцій», — наголосив депутат.

Олександр Коренков звинувачує новообраного міського голову в спробі узурпації влади. Так, на узгоджувальній зустрічі з главами фракцій Євген Звіздовський не прийняв жодної їх пропозиції по розподілу посад у раді. Натомість, усі «бунтівні» депутати не були завчасно повідомлені про час початку сесії, також вони не отримали порядку денного та проектів рішень сесії. Саме небажанням голосувати питання без підготовки депутати трьох політичних сил — «Батьківщини», «За майбутнє» та «Європейської Солідарністі» і пояснюють свій демарш.

А сесія, яку не завершив Євген Звіздовський після цього, на думку Олександра Коренкова, була проведена з порушенням регламенту, адже не мала кворуму, тому всі її рішення є незаконними.

Нагадаємо, у Долинській новообрaні депутaти зірвaли перше пленaрне зaсідaння.