Новий кліп реперки з Кіровоградщини швидко набирає популярності (ВІДЕО)

Перегляди: 2274

Реперка Alyona Alyona випустила новий трек під назвою «Дубадав» та відеокліп до нього.

Про це повідомляє CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Дубадав — це історія алегоричного перетворення людини в дерево, яке хоче розворушитися і танцювати на повну в челленджі.

«Ми почали писати трек далеко від дому ще до карантину, але закінчити його нам допоміг саме він. Щиро хотілося написати веселу пісню, яка б символізувала відрив і позитив, несла гарний вайб незалежно від того, де ти знаходишся: навіть якщо ти не двіжуєш в мегаполісі — завжди маєш можливість танцювати серед дерев. Я сподіваюсь, що в мене вийшло, і мені дуже подобається, як режисер Дмитро Чернявський відчув зміст моїх слів і зумів передати це таким яскравим відео, де ми просто танцювали та відривалися від душі. Я дуже щаслива від того, що так багато людей взяло участь у моєму танцювальному конкурсі і найкращі відео я змогла додати до кліпу, таким чином в карантинний час об'єднатися через Viber для того, щоб створити це відео. Сподіваюся, кожен з вас вміє танцювати так, щоб #дубадав», — наголосила реперка.

З моменту випуску кліпа його передивилися більше 130 тисяч осіб.