У Новгородківському районі під час вибуху постраждала сім’я (ВІДЕО)

Перегляди: 894

У селі Білопілля Новгородківського району під час вибуху будинку постраждала сім’я.

Про це кореспонденту CBN повідомила родичка сім’ї Світлана Гуцул.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами жінки, в будинку стався витік газу.

«Невістка Вікторія тоді готувала їсти, а її син Ярослав бігав у будинку. Шафа стояла біля газового балону й упала прямо на нього. Я не знаю чи його зачепив Ярослав, чи шафа сама впала, але дитину витягнули з-під шафи. У газового балону через це відпав редуктор, і почався витік газу. Мій брат Олександр побіг у хату закручувати балон, але, з його слів, він почув лише хлопок і вибух» - розповіла Світлана Мельник.

Вікторія Мельник отримала опіки четвертого ступеня, її син Ярослав 2018 року народження - четвертого-п’ятого ступенів, Олександр Мельник - опік обличчя, а їхня донька Софія Мельник 2013 року народження - множинні забої.

За словами Світлани Гуцул, Вікторія наразі знаходиться в обласній лікарні в тяжкому стані, а її син Ярослав - в дитячій обласній лікарні в реанімації у дуже важкому стані. Він переніс уже одну операцію з пересадки шкіри, вже приходить до тями.

«Нам потрібна допомога, але наразі якісь шахраї в мене вже зламали Viber. Там від мого імені хтось просить в усіх людей 3 500 гривень. Але гроші нам потрібні, адже кожного дня ми багато коштів витрачаємо на лікування», - додала Світлана Гуцул.

Допомогу ви можете надіслати за номерами карток:

  • 4188 3710 2516 8189  ПриватБанк Олександр Мельник;
  • 5167 8020 0266 1814  ОщадБанк Ігор Гуцул.

Нагадаємо, наприкінці жовтня в Бережинці Кропивницького району вибухнув будинок.