У Новомиргороді син фермера жорстоко побив учасника АТО, ветеранська спільнота стала на захист побратима (ФОТО)

Перегляди: 2538

Минулого тижня син місцевого фермера Вадим Уманець разом з двома друзями побили на очах дружини та дитини учасника АТО Юрія Литвиненка.

Про це журналісту CBN розповів голова Новомиргородської спілки ветеранів Олег Драний.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Після того, як про подію стало відомо побратимам постраждалого, Вадим Уманець терміново виїхав з Новомиргорода. Тож ветеранам довелося зібратися біля будинку його батьків, щоб розібратися у причинах конфлікту.

«Всі наші дії проходили у правому полі та узгоджені з керівництвом поліції. Начальник Новомиргородського відділу поліції капітан Юрій Тупиця зібрав обидві сторони у відділку поліції для урегулювання ситуації та пообіцяв тримати справу на особистому контролі. Ми нікому не дамо кривдити побратимів, але завжди будемо діяти в межах закону!» — розповів Олег Драний.

Конфлікт розпочався з того, що фермер знищив на полі Юрія Литвиненка частину врожаю. Після цього випадку сталося кілька скандалів та звернень до правоохоронців. Але справа перейшла межу, коли ветеран був жорстоко побитий. У нього діагностували переломи рук та ребер, зафіксували безліч синців. Крім цього, нападники погрожували близьким ветерана.

У телефонній розмові з журналістом CBN тато Вадима Уманця повідомив, що конфлікт вичерпано. За його словами, батьки двох синів зустрілися, домовившись припинити ворожнечу та чекати рішення справи у суді.

Але батько Юрія Литвиненка спростовує цю інформацію та наполягає на вирішенні конфлікту у суді. Сьогодні вони разом з сином подали документи про тілесні ушкодження у відділ поліції.