У Кропивницькому відкрилася виставка книг та картин військового лікаря (ФОТО)

Перегляди: 1027

Виставка творчого доробку військового лікаря, письменника і художника-аматора Валентина Карпова відкрилася у відділі краєзнавства ОУНБ ім. Дмитра Чижевського, передає CBN.

Як зазначає завідувачка відділу Тетяна Колєчкіна, творчий доробок колишнього військового – великий і багатогранний. Це понад 30 різнопланових книг, розрахованих на дорослого читача та молодь: «Афіліація і влада», «Воспитание и самосознание», «Мораль переходного периода», «Земляне: мифы и реальность», «Психология брака», «В ожидании выстрела Авроры», «Запрещенная правда: мифы и реальность Третьего рейха», «Акценти сивої давнини», «В пошуках істини», «Розірвана Україна» та інші.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Виставка картин, що представлена у відділі, розкриває ще одну грань таланту Валантена Карпова. Експозиція складається із 40 робіт.

«Хоча він скоріше аматор, але його картини привертають увагу фантастичними сюжетами, кольоровою гамою, аурою добра і світла. В його творах зображується любов до людей, до рідної природи. Деякі з картин мають ознаки декоративного українського розпису», – зазначила Тетяна Колєчкіна.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.