«Олександрія» вийшла до чвертьфіналу Кубку України (ФОТО)

Перегляди: 650

У 1/8 фіналу хлопці Володимира Шарана впевнено здолали «Минай» 3:0.

На КСК «Ніка» вчора, 2 грудня, відбувся поєдинок 1/8 фіналу Кубку України, в якому ФК «Олександрія» зустрічався в закарпатським «Минаєм», передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

На попередній стадії олександрійці не помітили земляків із «Інгульця» - 4:1, а «Минай» у важкому матчі таки дотиснув житомирське «Полісся» - 2:1.

Обидва головних тренери, розуміючи, що кубкова перемога дає прямий у Європу, виставили майже бойові склади. З перших хвилин ініціатива була за господарями поля, які вже на п’ятій хвилині вийшли вперед у рахунку. Прохід по правому флангу і зрячу передачу Артема Сітала завершив Роман Вантух, який вразив уже порожні ворота – 1:0.

У першому таймі рахунок не змінився. Хоча кілька шансів збільшити свою перевагу в господарів були. А ось гості виглядали доволі пасивно і в нападі нічого небезпечного не створили.

По перерві господарі ще більше додали в швидкості. Володимир Шаран для цього кинув у бій Ковальця. І на 61-й хвилині Дмитро Шастал змусив сфолити на собі у штрафному майданчику Саківа. Пенальті холоднокровно реалізував Валерій Бондаренко.

До розгромного рахунок олександрійці довели вже у компенсований до другого тайму час. Богдан Мишенко віднайшов на ударній позиції своєю передачею Олексія Довгого, який обережно п’ятою вразив ближній кут воріт «Минаю» - 3:0.

Команда Володимира Шарана спокійно розібралася із підопічними Василя Кобіна й вийшла до чвертьфіналу Кубку України. Вже на цій стадії до інших чвертьфіналістів приєднаються донецький «Шахтар» і київське «Динамо».

Фотогалерея

Фото з сайту ФК «Олександрія»