Новообраний мер Олександрії подякував усім, хто не голосував за нього

Перегляди: 1906

Новообраний міський голова Олександрії Сергій Кузьменко виступив з промовою на першому засіданні сесії міськради нового скликання сьогодні, 4 грудня, передає кореспондент CBN.

«Я вкотре хочу подякувати всім своїм виборцям за довіру, подякувати за підтримку, віру і терпіння моїй сім’ї – дружині, батькам, дітям, подякувати друзям і колегам, подякувати, звичайно ж, своїй команді – це була дуже нелегка перемога, але ми перемогли! Дякую, ви – найкращі! - сказав Сергій Кузьменко. - А ще я хочу подякувати тим, хто голосував не за мене. Усім моїм опонентам і конкурентам! Ви не давали нам збавити оберти, тримали в тонусі, додавали азарту, впевнений, що будете це робити і надалі. Але, перш за все, дякую за те, що ці вибори пройшли цивілізовано і чесно – це дуже важливо, що ми можемо зараз щиро і відкрито дивитись в очі один одному – без підозр, недомовок, і без каменя за душею».

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Новообраний міський голова вручив ексмеру Степану Цапюку безстроковий абонемент на футбол. «Дякуємо вам, Степане Кириловичу! Ці квіти для вас. І ось ще ваш безстроковий футбольний абонемент, знайте, що я завжди відкритий до співпраці, як це було і раніше», - наголосив Сергій Кузьменко.

Він також розповів про свої плани на посаді міського голови: «Приміщення, в якому ми зараз знаходимось – це теж один з цих планів. Вірніше, колись це був мій сміливий план, а тепер – наша реальність. Роботи, як ви уже побачили, виконані майже повністю, і тут уже абсолютно не соромно, наприклад, зібрати сесію міської ради. Для мене це – символ змін на краще в усьому місті, початок відродження нашого міста.

Тим більше, що зараз це – міський палац культури. Але я вірю і хочу, щоб скоро, коли буде повністю завершена реконструкція, це знову був Олександрійський театр. Щоб з’явилась професійна трупа, зі своїм постійним репертуаром, щоб до нас приїздили на гастролі, щоб олександрійці знову звикали ходити до свого театру.

І, коли це станеться, ми ще маємо посперечатись з Кропивницьким, не з Марком Лукичем, а з містом, у кого все ж таки театр корифеїв. Бо в нашому театрі, якщо згадати історію, корифеї давали вистави раніше».

«Парк Шевченка і кінотеатр на Соборній площі, - зазначив Сергій Кузьменко. - Це – інвестиційні проекти. На їх реалізацію не буде залучено жодної копійки з міського бюджету! Підкреслюю – жодної копійки! Тільки гроші інвесторів! Я прийшов вкладати у це місто, а не заробляти на ньому. Обіцяю: Олександрія буде мати красивий міський парк і сучасний кінотеатр, у які можна запросити гостей з інших міст і показувати це з гордістю! А ще будуть реалізовані проекти, які перемогли в конкурсі ідей "Олександрії – новий рівень!", а це парк на Садовій, фонтан і Міст закоханих».

Нагадаємо, 25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Міським головою Олександрії став ексголова ОДА Сергій Кузьменко.