«Просто – не просто»: логіку карантину вихідного дня осягнути неможливо

Перегляди: 683

Ресторатор Віктор Душак на зйомках ток-шоу «Просто - не просто» заявив, що не може зрозуміти логіку карантину вихідного дня, передає CBN.

«Я не дуже розумію логіку, - сказав він. - Чому в супермаркети можна заходити мільйону людей, стояти на касі без дотримання дистанції, а у кав’ярню не можна зайти одній людині у масці, яку зустрічає одна людина в масці, де перед нею захисний екран, де кожну годину обробляється дверна ручка та миються поверхні й підлога. Або у меблевий магазин площею 400 квадратів. Мені може хтось пояснити, чому?»

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

З ним погодилася співвласниця флористичної студії Варвара Діордієва.

«До нас у вихідні одномоментно можуть зайти дві людини максимум. У наші 70 квадратних метрів, де ми теж дотримуємося усіх заходів. Але до нас у вихідний не можна, а в інші магазини заходити і товпитися можна», - зазначила вона.

Учасники ток-шоу навели приклад ринку, де підприємці можуть щось реалізувати фактично лише у вихідні.

«Вони знаходяться на вулиці. Тобто вулицями без маски ходити можна, а на ринок у цей момент приходити в масці не можна», - висловився Віктор Душак.

Якими є пояснення цих прикладів та відповіді на багато інших питань, ви дізнаєтеся сьогодні, 4 грудня, о 19:15 на телеканалі «Вітер».