Виметемо корупцію з міськради: Кузьменко назвав перші кроки на посаді мера Олександрії

Перегляди: 2851

Міський голова Олександрії Сергій Кузьменко заявив, що корупція в міській раді має бути подолана.

Про це він сказав на першому засіданні сесії сьогодні, 4 грудня, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Почнемо з того, що виметемо корупцію з міської ради! Так, вона там є. Все місто загрузло в якихось темних схемах! Почнемо з того, що з цим закінчимо! Тільки відкриті й чесні, однакові умови для всіх! Мені дуже не цікаві ті, хто вміє тільки "освоювати бюджет". Я звертаюсь, у першу чергу, і до тих, хто прийде працювати разом зі мною!

Ми – для міста, а не місто для нас! Я не тішусь ілюзіями. Будуть і спротив, і провокації, і бруд. І вже є! Бо авторам, виконавцям і кінцевим бенефіціарам цих схем є що втрачати. Але наше завдання, щоб містяни якнайшвидше відчули, що місто почало жити по-іншому», – наголосив Сергій Кузьменко.

Також він зазначив, що місту потрібно покінчити з ізольованістю і замкненістю на собі: «Корені цього, мені здається, знаходились у конфліктності міської влади і постійному настрої на якусь боротьбу і конфронтацію. То з об'єднаними територіальними громадами, то з обласною владою, то ще з кимось. Якась боротьба заради самої боротьби. Без цілей і без результатів. Просто такий стиль життя – пошук ворогів і перманентна війна. Це не нормально! Замість цього маємо стати відкритими і дружніми до оточуючих, налаштованими на конструктив! Тоді і атмосфера в самому місті зміниться! Готовий показати приклад!»

Нагадаємо, працівники однієї з лікарень Олександрії та працівник міського управління охорони здоров'я у період із 2016 року по березень 2020 року вносили недостовірні відомості до офіційних документів. Таким чином привласнили майже 200 000 гривень, які мали піти на зарплати медикам.