«Інгулець» у більшості не переграв ФК «Львів»

Перегляди: 753

У матчі 12-го туру Української Прем'єр-Ліги петрівський «Інгулець» на виїзді зустрічався з ФК «Львів».

Обидві команди ведуть відчайдушну боротьбу за збереження прописки в еліті.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Перед очною битвою у льв'ян було сім очок, а в петрівчан десять. Тож, це як кажуть, був матч за шість очок, значення якого було дуже великим.

Зрозуміло, що суперники, в першу чергу, намагалися надійно зіграти в обороні. Тож небезпечних моментів виникало небагато. Але активнішими на початку зустрічі виглядали гості. Двічі бив Бартулович, але не так щоб дуже загрозливо. Не влучив у ворота, після прострілу Кучеренка, Денис Балан. І наполегливість хлопців Сергія Лавриненка принесла результат. Оскар Мкомола отримав передачу вштрафному львів'ян і від руки суперника відправив м'яч у сітку. Але арбітр Ярослав Козик відмінив гол і призначив пенальті. Голкіпер господарів Орест Костик вгадав напрямок удару Бартуловича з "позначки", але завадити голу не зміг - 0:1.

Та втримати мінімальну перевагу до перерви гостям не вдалося. Вже у компенсований час, після подачі зі штрафного, м'яч прийняв Сабіно й другим дотиком влучно пробив у дальній кут - 1:1.

У другому таймі на полі точилася рівна боротьба. Команди не створювали особливої небезпеки. Але на 74-й хвилині петрівчани забили гол, коли Ілля Коваленко забив із близької відстані. Та помилився асистент арбітра, який зафіксував офсайд. Гол було скасовано.А потім сталося вилучення Грисьо за друге попередження й гості отримали чисельну перевагу. Та, захопившись атаками, петрівчани прогавили контрвипад. І лише майстерність Богдана Шуста, який відбив удар Нича після виходу сам на сам, врятувала гостей від голу. За хвилину господарі залишилися вдев'ятьох після другого "гірчичника" Шини. Хлопці Сергія Лавриненка пішли на рішучий штурм. Але зусиллями свого голкіпера Костика, здійснившого декілька класних сейвів, львів'яни втримали ничию -1:1.

Це була вже восьма й, мабуть, найприкріша нічия в цьому сезоні.