«Олександрія» зіграла внічию з «Колосом»

Перегляди: 1020

У матчі 11 туру Української Прем'єр-Ліги ФК «Олександрія» в Ковалівці зустрічався з місцевим «Колосом».

Господарі поля через хворобу, травми та дискваліфікації не мали можливості задіяти декілька провідних виконавців. У олександрійців у плані основного складу ситуація навіть за відсутності Валерія Лучкевича виглядала значно кращою. Тож в дебюті зустрічі саме хлопці Вододимира Шарана домінували, йшли вперед і створювали небезпечні моменти.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Найпомітнішим у гостей був Кирило Ковалець. Плеймейкер «Олександрії» вів гру команди, створював моменти для партнерів і сам загрожував воротам Євгена Волинця. Але ні Ковальцю, ні Банаді, ні Сітало влучно пробити не вдалося. Однак активність наших земляків призвела до пенальті, яке заробив знову ж таки Ковалець. Пробивати взявся не штатний пенальтист Максим Третьяков, а Грешичкін. Удар вийшов сильним, проте прямо по центру, що не стало сюрпризом для голкіпера господарів. Євген Волинець м'яч відбив і свою команду від стовідсоткового голу врятував. А згодом вже «Колос», який в атаці нічого не створив, отримав право на пенальті. Після банальної передачі в штрафний майданчик Дмитро Шастал влучив своєю ногою в ногу суперника, якого просто не бачив. З позначки класно пробив найактивніший у ковалівців, досвідчений Євген Селезньов - 1:0. Юрій Паньків вгадав напрямок удару, але до м'яча зовсім трошки не дотягнувся.

Після цього гра вирівнялася. Але ближчими до голу були гості. Та Євген Волинець на останньому рубежі ліквідував усі загрози своїм воротам. Тож на перерву суперники пішли за мінімальної переваги «Колоса».

А в дебюті другого тайму олекмандрійцям удалося відновити рівновагу. І творцем цього голу став Ковалець. Кирило продерся скрізь ноги захисників до лінії поля й зробив зрячу передачу на Шастала. Дмитро виправився за свою помилку в першому таймі й головою акуратно спрямував м'яч у дальній кут - 1:1.

Уже в наступній атаці гості мали шанс вийти вперед. Але Богдан Мишенко, який відразу по перерві замінив Третьякова, не влучив у ціль. Та й асистент арбітра помилково зафіксув офсайд у олександрійського хавбека.

Після цього пішла гра на зустрічних курсах на високих швидкостях. Але реалізувати свої можливості суперникам не вдавалося. Наприкінці зустрічі після потужного удару Антюха в ближній кут тільки реакція Юрія Паньківа врятувала олександрійців від другого голу. А в гостей із меж штрафного не точно пробив Ковалець.

На останніх хвилинах вперед великими силами пішли підопічні Володимира Шарана, який перейшов на гру в два форварди. Ковалівці відповідали швидкими контрвипадами. Але вирвати перемогу жодній з команд так і не вдалося. Фінальний свисток зафіксував бойову нічию - 1:1, яка навряд чи задовольнила олександрійців. Після передостаннього в цьому році туру УПЛ ФК «Олександрія» посідає восьме місце, відстаючи від третього місця на чотири очки. «Інгулець» йде десятим, випереджаючи львівський «Рух», який посідає останнє чотирнадцяте місце, на п'ять очок.