Стало відомо, як проходитиме робота перерваної сесії облради

Перегляди: 1044

Робота першої сесії Кіровоградської обласної ради VIIІ скликання, яку перервала інформація про замінування будівлі, буде відновлена з моменту питань до одного з кандидатів на посаду голови облради.

Про це CBN розповів представник «Європейської солідарності» у тимчасовій президії Сергій Коваленко, який головував на першій сесії.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми перервались на середині процедури обрання голови. Виступив і відповів на запитання Олександр Чорноіваненко, і виступив Сергій Шульга», - нагадав Сергій Коваленко.

У п’ятницю, 11 грудня, Сергій Шульга відповість на запитання депутатів, потім голосуванням картками обранці визначаться щодо включення кандидатів до бюлетеня. Наступним кроком стане індивідуальне таємне голосування. Далі бюлетені перерахують та оголосять результат.

В разі обрання голови - для цього треба мінімум 33 голоси депутатів - тимчасова президія припинить свою роботу. Наступні питання порядку денного на розгляд депутатів виноситиме новообраний голова. Це виключно його повноваження.