Головний коп Кіровоградщини доповів депутатам облради, чим закінчився пошук вибухівки

Перегляди: 1979

Про підсумки пошуку вибухонебезпечних предметів під час першої сесії обласної ради депутатам доповів начальник ГУ НП в області Роман Козьяков сьогодні, 11 грудня, передає CBN.

За його словами, інформація про можливе замінування була перевірена, вибухонебезпечних предметів у будівлі не виявили. Поліція відкрила кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною ч. 1 статті 259 КК України (завідомо неправдиве повідомлення про замінування).

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Сьогодні перед початком сесії обстежили приміщення облради, прилеглу територію та посилили заходи безпеки.

Член тимчасової президії облради представник ПП «Слуга народу» Сергій Шульга поцікавився, яким чином співробітникам поліції стало відомо про замінування і чому залу засідання облради перевіряли двічі.

Роман Козьяков відповів, що інформація надійшла до працівників поліція під час несення ними служби. Перевірка тривала п’ять годин через те, що обстежували не тільки будівлю, а й прилеглу територію.

Нагадаємо, 8 грудня під час обрання голови облaсної рaди нового скликaння стало відомо про зaмінувaння будівлі на площі Героїв Майдану.