Школярам пропонують навчатися у «Всеукраїнській школі онлайн»

Перегляди: 866

У Міністерстві освіти і науки України сьогодні, 11 грудня, презентували національну освітню платформу для дистанційного та змішаного навчання «Всеукраїнська школа онлайн», передає CBN з посиланням на пресконференцію.

Розробила її громадська спілка «Освіторія». Входять туди 18 предметів для 5-11 класів.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Зареєструватися на платформі можна і сьогодні. Близько 200 уроків там уже є, завантажень - ще 600. Функціонал для педагогів з'явиться на платформі в січні.

За словами в. о. міністра освіти і науки Сергія Шкарлета, платформа надає можливість вчитись за українською навчальною програмою всім, хто має бажання, незалежно від місця проживання і наявних ресурсів. В той же час директор Українського інституту розвитку освіти Вадим Карандій зазначив, що платформа не буде обов'язковою для шкіл.

Платформа працює за адресою: https://lms.e-school.net.ua

Нагадаємо, 6 квітня через карантинні заходи і впровадження у школах освіти з елементами дистанційного навчання на центральних телеканалах стартувала «Всеукраїнська школа онлайн» для 5-11 класів, а пізніше і для початкової школи.