У Кропивницькому викрили «філію» міжрегіональної мережі порно-студій (ФОТО)

Перегляди: 4272

Правоохоронці припинили діяльність міжрегіональної мережі студій, які виготовляли та поширювали порнографію.

Про це CBN повідомили у пресслужбі обласної прокуратури.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Студії працювали у двох обласних центрам – Кропивницького та Черкасах, а також у Кривому Розі. Їх облаштували в приватних квартирах та орендованому будинку. Моделі працювали за комп’ютерами, які були оснащені веб-камерою для онлайн-відеозйомки та професійним освітленням. Порноконтент надавався у режимі реального часу, а плата за послуги здійснювалось щохвилинно.

Правоохоронці вже встановили організатора, адміністраторів та моделей цього «бізнесу». За місцями мешкання фігурантів справи, у квартирах та приватному будинку, де функціонували порностудії, провели низку обшуків, у ході яких вилучили комп’ютерну техніку, фото та відеотехніку, пристосування для задоволення сексуальних та еротичних потреб, чорнові записи, банківські картки та флеш-накопичувачі. Також задокументували протиправну діяльність кількох моделей - дівчат віком від 20 до 30 років.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 301 (ввезення, виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України. Наразі встановлюються усі обставини кримінальної події. Вирішується питання повідомлення про підозру особам, причетним до скоєння кримінального правопорушення.