У Кропивницькому відкрилася XXIV фотовиставка «Погляд-2020»

Перегляди: 1285

У Кропивницькому сьогодні, 16 грудня, відкрилася художня фотовиставка «Погляд-2020», передає CBN.

24 роки тому її започаткували учасники фотоклубу «Колаж». Цього року у виставковій залі обласного Центру народної творчості представлені 89 поглядів на оточуючий світ.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

За словами організаторів, за роки існування виставка стала місцем, де кожному фотомитцю надана можливість представити найкращі роботи, а початківцям оцінити свій рівень, поспілкуватися з досвідченими колегами, які мають власний індивідуальний погляд на світ і спроможні донести його до глядача.

Тематика робіт фотовиставки вільна і різножанрова – від реалістичного до постмодерного спрямування, від аскетичної чорно-білої до насиченої різнобарв’ям кольорової фотографії, які відображають художній смак авторів, їх здатність показати глибинну сутність життя, його красу, осяйність, а подекуди й трагізм.

На виставці представлені роботи фотохудожників із 17 областей України. Усі вони насичені палітрою емоцій та смаків, щирістю поглядів і їх простотою, за якими ховається глибоке розуміння тонкощів своєї творчості й палка любов до того, що робиш.

Фото Ігоря Філіпенка, CBN.