«Просто – не просто»: пандемія коронавірусу закінчиться сама собою до травня

Перегляди: 6699

Ми перейняли у китайців неправильний алгоритм лікування коронавірусу.

Таку заяву під час ток-шоу Дарини Романської «Просто – не просто», присвяченого найважливішим подіям 2020 року, зробив Заслужений лікар України, головний лікар лікарні св. Луки Григорій Урсол, передає кореспондент CBN.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«У різних хвороб - різні шляхи передачі. Коронавірус був виявлений на початку минулого століття. Ми дивилися, що роблять у Європі, Америці, Китаї. Але ж треба враховувати щільність населення у КН і в Україні. Смішно повторювати те, що роблять китайці», - зазначив Григорій Урсол.

Заслужений лікар України нагадав, що вакцину проти туберкульозу винайшли дуже давно, проте люди продовжують ним хворіти: «Кажуть: з’явиться вакцина – епідемія закінчиться. Не закінчиться. Вона закінчиться сама собою до травня».

Яким вважають 2020-й підприємець-ресторатор Олександр Бронза, програміст Юрій Дегтяр та політологиня Яна Бабак-Сапожнікова, ви дізнаєтеся сьогодні, 18 грудня, о 19:15 на телеканалі «Вітер».