У Кропивницькому визначили переможців бізнес-турніру «Стратегія фірми. Кропивницький-2020»

Перегляди: 1205

Шостий міський бізнес-турнір «Стратегія фірми. Кропивницький-2020» нагородив своїх переможців, передає кореспондент CBN.

Він проходив у трьох лігах: Учнівській, Лізі профтехів та Лізі наставників. Учасники проявляли свій бізнесовий хист за допомогою бізнес-симуляції ViAL+, яка моделює структуру виробничого підприємства, умови молочного ринку та вітчизняної економіки. З 575 учасників бізнес турніру у фінал вийшли 48.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

Онлайн-нагородження переможців провели на платформі Zoom.

Перше місце в Учнівській лізі здобув Олександр Луценко з Завадівської гімназії, друге і третє – учні школи - ліцею №19 Юрій Грицун  та Роман Грибанов.

У Лізі профтехів найкращою стала Наталя Шевченко, що навчається у Кропивницькому коледжі економіки та права. Друге місце зайняла Ліза Солоднікова з Кропивницького професійного ліцею сфери послуг і торгівлі. На третій сходинці - Матвій Печорин (ЦВПУ ім. М. Федоровського).

Вчитель школи №4 Ігор Котов став лідером у Лізі наставників. На другому місці - вчитель НВО №16 Олександр Задорожній, на третьому – Юрій Безкоровайний, що викладає у гімназії імені Олени Журливої.

Переможці отримали цінні призи від міського управління освіти  - фітнес-браслети, зовнішні акумулятори, навушники та портативну акустику.

Найкращих визначили і в конкурсах, які є частиною турніру.

У конкурсі-імпреза «Професія майбутнього» для учнів 1-6-х класів переміг учень 32-їшколи Данило Костенко, а у конкурсі-флешмобі «Професія майбутнього» для учнів 7-11-х класів – Сергій Матвієнко, який теж навчається в цій школі.

Ініціаторами проведення заходу стали начальниця міського управління освіти Лариса Костенко та гендиректор Компанії Інтелектуальних Технологій Віталій Паздрій.