П‘ятнадцять кілограмів кави та чаю зібрали у Кропивницькому для медиків (ФОТО)

Перегляди: 603

На Святого Миколая до обласної лікарні завітали організатори акції «Зігрій медика!», передає CBN.

Як повідомила експертка по візуальному контенту Вікторія Талашкевич, до кабінету головної лікарки вони привезли зібрані силами містян чай та каву.

Ви є у Telegram? Підпишіться на наш телеграм-канал, там ми часто повідомляємо те, про що на сайті не пишемо: https://t.me/cbnua

«Ми запрошували всіх бажаючих приносити або чай, або каву до трьох зручних місць у Кропивницькому, щоб у свято передати все медикам», - розповів ініціатор акції Володимир Кравчук.

У Кpoпивницькoму благoдійна акція «Зігpій медика!» з нагoди Дня Святoгo Микoлая стаpтувала 25 листопада.

Всього зібрали біля 15 кілограмів чаю та кави у різних пачках. На багатьох - теплі написи і побажання «Тримайтеся!», «Дякуємо!», «Хай береже вас Бог!».

«Лікарня і у вихідні, і у будні працює цілодобово, - розповіла головна лікарка Лариса Андреєва. - Зараз у закладі лікуються чимало пацієнтів з діагнозом Сovid-19, а опікуються ними під дві сотні лікарів та іншого медичного персоналу. Чай, кава, вітамінні напої, котрі принесли мешканці міста медикам, будуть зігрівати їх у нелегкій праці».

Головна лікарка від себе та колег щиро подякувала кропивничанам і передала усім побажання здоров‘я, благополуччя і гарних свят.